Πολιτική εταιρίας.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά, σχετικά με την πολιτική μας και τις υπηρεσίες μας.

Όλο το υλικό (κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο κλπ) που εισάγουμε στην ιστοσελίδας σας, μας το παρέχετε εσείς σε ψηφιακή μορφή. Οποιαδήποτε υπηρεσία από εμάς (δακτυλογράφηση, σκανάρισμα φωτογραφιών κλπ), διενεργείται μόνο κατόπιν συμφωνίας για την ανάλογη χρέωση.

Ο πελάτης, ο οποίος μας παραδίδει το υλικό (κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο κλπ), είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σχετικά με δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Οι τιμές, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της κάθε ιστοσελίδας, ενδέχεται να αλλάξουν ελαφρώς και προς τα κάτω και προς τα πάνω. Αφού επιλέξετε τα πεδία που σας ενδιαφέρουν, ερχόμαστε σε επαφή με εσάς και κατόπιν συζήτησης σχηματίζουμε μια ολοκληρωτική εικόνα του έργου και σας δίνουμε την ολοκληρωμένη ενυπόγραφη προσφορά. Οι προσφορές έχουν διάρκεια 30 ημερών από την έκδοσή τους και μέχρι την λήξη τους, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να αλλάξουμε τις τιμές προς αύξηση.

Το mynewsite.gr έχει το κάθε δικαίωμα να τροποποιεί τις υπηρεσίες του και τις τιμές του κατά βούληση. Επίσης δεν φέρνει καμία ευθύνη σε περίπτωση λάθους τιμής, είτε από τυχαίο σφάλμα του συστήματος, είτε από ακούσιο λάθος κατά την εισαγωγή των δεδομένων. Στην μόνη περίπτωση που δεν έχουμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε κάτι, είναι κατά την έκδοση ενυπόγραφης προσφοράς και κατά την ανάληψη του έργου.

Η ανάληψη της οποιαδήποτε εργασίας ξεκινά με την καταβολή 50% του ολικού ποσού από τον πελάτη. Εκείνη την στιγμή εκδίδονται συμφωνητικά με τις υποχρεώσεις της εταιρίας και του πελάτη. Με την ολοκλήρωση της εργασίας, γίνεται και εξόφληση του ποσού από τον πελάτη και οι έκδοση τιμολογίου από εμάς.

Διαβάστε αναλυτικά όλο το συμφωνητικό εδώ

Όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα mynewsite.gr, δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.

Ρωτήστε μας περισσότερα