Ιστοσελίδες

Αναλαμβάνουμε να μελετήσουμε, σχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε την προβολή σας ή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Ενεργούμε με γνώμονα την καλύτερη προώθηση σας.

Το λάθος που γίνεται τις περισσότερες φορές είναι οτί μία ιστοσελίδα δεν αντιμετωπίζεται σαν ένας ενεργός οργανισμός που χρειάζεται τον απόλυτο επαγγελματισμό, αλλά σαν κάτι δευτερεύον, ίσως επειδή εικάζεται ως κάτι άυλο. 

Εμείς δίνουμε την απόλυτη σοβαρότητα προσφέροντας ιστοσελίδες:

  • Γρήγορες
  • Σύγχρονες
  • Ασφαλείς
  • Έξυπνες
  • Σταθερές

Επίσης η σελίδα σας ανεβαίνει σε Ευρωπαϊκούς servers που εγγυούνται ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια, προσφέροντας οποιαδήποτε έγκαιρη αναβάθμιση σε επίπεδο server,  ενώ εξασφαλίζουν οτί η σελίδα σας θα βρίσκεται Online κατά 99,99% ετησίως.

Φυσικά μην ξεχνάτε με κάθε σελίδα και την τεχνική της υποστήριξη.

Ρωτήστε μας περισσότερα

 

 

Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι...

Φωτογράφιση

camera

Η επιχείρησή σας και τα προϊόντα σας μπορούν να αποκτήσουν άλλη λάμψη μέσα από μια επαγγελματική φωτογραφία. Διαθέτουμε επαγγελματίες φωτογράφους που φωτογραφίζουν, επιλέγουν και βελτιστοποιούν τις φωτογραφίες του χώρου σας.

Βιντεοσκόπηση

video

Διαθέτουμε εξοπλισμό υψηλών αναλύσεων (HD, 4K) για να βιντεοσκοπήσουμε του χώρους σας για καλύτερη παρουσίασή τους. Επίσης με το Drone που διαθέτουμε μπορούμε να καλύψουμε μία πανοράμικη απεικόνιση.

Photo gallery

photogallery

Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Τι πιο αντιπροσωπευτικό της επιχηρισής σας από μια ολοκληρωμένη gallery εικόνων; Εμπλουτίστε την εμφάνιση της ιστοσελίδας με πολλές φωτογραφίες. Με εύκολο upload ακόμα και από το κινητό σας.

Blog και newsletter

blog

Κρατήστε τους επισκέπτες σας ενήμερους μέσα από το blog της σελίδας σας. Κοινοποιήστε τους τα νέα σας, τις νέες σας υπηρεσίες, τις προσφορές σας και πολλά άλλα. Παρακινήστε τους να εγγραφούν στο newsletter σας για πιο άμεση ενημέρωση.

Social media

social

Τα social media έχουν μπει για τα καλά στην ψηφιακή ζωή μας και για αυτό δεν θα έπρεπε να λείπουν από την ιστοσελίδα μας. Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε και την παρουσία σας μέσα στα κοινωνικά δίκτυα (google+, facebook, twitter κλπ.) και να τη συγχρονίσουμε με την σελίδα σας.

Βελτιστοποίηση SEO

seo

Μία σύγχρονη ιστοσελίδα απαιτείται να πληρεί τους κανόνες του SEO (Search Engine Optimization), για να μπορεί να σας βρει εύκολα ο μελλοντικό σας πελάτης. Στοχεύουμε έπειτα από μελέτη στις καλύτερες λύσεις για σίγουρα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Forum & Guestbook

forum

Θέλετε οι πελάτες σας να μοιράζονται τις εμπειρίες τους σχετικά με την επιχείρησή σας δημόσια; Μέσα από ένα forum ή ένα guestbook θα μπορούνε οι πελάτες σας να γράψουν τις εντυπώσεις τους και να τις δουν και οι επόμενοι, μελλοντικοί σας επισκέπτες.

Επικοινωνία

contact

Σε κάθε ιστοσελίδα δημιουργούμε φόρμα επικοινωνίας με διαφορετικούς αποδέκτες για κάθε τμήμα, καθώς και μια ολοκληρωμένη υποσελίδα με στοιχεία της επιχείρησης, διεύθυνση, χάρτες, τηλέφωνα κλπ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε ακόμα και με live chat.

Περισσότερα…

more

Οι ορίζοντες του διαδικτύου δεν έχουν τέλος. Κατόπιν συζήτησης μπορούμε να φτιάξουμε κάτι πιο εξειδικευμένο, από τις κλασσικές ιστοσελίδες, ώστε να ικανοποιήσουμε στο έπακρο τις ανάγκες σας. Επίσης γίνεται εκμάθηση για την απλούστατη χρήση από εσάς.

Business Cards

Οι πρώτες σας 1000 κάρτες δώρο!

Με κάθε νέα ιστοσελίδα, σας κάνουμε δώρο τις πρώτες 1000 επαγγελματικές σας κάρτες με την διεύθυνση και τα χρώμματα της νέας ιστοσελίδας.

Επαγγελματικές κάρτες σε εκατοντάδες σχέδια και χρώμματα. Πρωτότυπες, μοντέρνες, όμορφες, όπως και η νέα σας ιστοσελίδα!

Carpe Diem

Βίλλα στην όμορφη, κοσμοπολίτική μύκονο!

E-verga.gr

Πολιτιστικός, αναπτυξιακός σύλλογος Βέργας

Villa-paradizo.com

Ενοικιαζόμενη Βίλα στην Βέργα Καλαμάτας.

Djhellas.gr

Site σχετικά με μουσική, εξοπλισμό, αγγελίες, ατζέντα για djs

Ithomi.gr

Εστιατόριο στην όμορφη Ιθώμη (Αρχαία Μεσσήνη)

Taygetos-apartments.gr

Ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Εξωχώρι. Στους πρόποδες του Ταϋγέτου.

Vetkal.gr

Ιατρείο μικρών ζώων. Παιχνίδια, αξεσουάρ, τροφές, φαρμακευτικά είδη

Bmw-georgakopoulos.gr

Η εταιρική σελίδα του αντιπροσώπου της Bmw στην Καλαμάτα

Johntoil.gr

Χημικές τουαλέτες. Ενοικίαση, Μεταφορά, Συντήρηση και καθαρισμός.

Translatiolinguae.gr

Επαγγελματικές μεταφράσεις στην Καλαμάτα

Georgeharitos.gr

Κάλυψη εκδηλώσεων από τον Dj Γιώργο Χαρίτο.

Elenisbakery.gr

Χειροποίητα κριτσίνια Ελένη, μόνο από αγνά υλικά.

Kstudiophotovideo.gr

Φωτογραφίσεις & Βιντεοσκοπήσεις εκδηλώσεων